Program Stokis / Ajen


Selama lebih dari 10 tahun berada di dalam pasaran, wakil jualan di bawah naungan Qaseh Health Resources telah membawa pulang pelbagai ganjaran seperti pelbagai percutian mewah, gold bar berserta umrah secara percuma.

Ganjaran
Selama lebih dari 10 tahun berada di dalam pasaran, wakil jualan di bawah naungan Qaseh Health Resources telah membawa pulang pelbagai ganjaran seperti pelbagai percutian mewah, gold bar berserta umrah secara percuma.
Produk Kami
Formula Qaseh Gold Junior telah digunakan dan terbukti secara klinikal melalui penyelidikan dan kajian produk yang meluas oleh pasukan penyelidikan kami.
Kelebihan
  • Free latest marketing tools
  • Free testimoni access
  • Online and Offline training provided
  • Support group
  • Reward based on challenge
  • Personal coaching for leader
Branding Awareness
Jika sebelum ini anda tidak pernah ada pengalaman berniaga online seperti di sosial media, dan anda tidak ada gambar, video dan ayat yang hendak digunakan untuk membuat posting di sosial media, pihak HQ Qaseh Health Resources telah sediakan semua bahan-bahan ini untuk anda setiap hari
Mudah
Pihak HQ telah menyediakan bahan bahan pemasaran yang berkualiti dan anda hanya perlu “copy & paste “ sahaja bahan yang telah disediakan.
Produk Berkualiti
Produk Qaseh Gold Junior telah mendapat pengiktirafan daripada ​Halal, GMP, Lab Tested Safe, MeSTI, 1 Malaysia Best, United Registrar of System (URS), Skim Pemeriksaan Keselamatan Makanan dari Kementerian Kesiahatan Malaysia ​dan terbukti berkesan serta mendapat permintaan yang berterusan daripada pengguna.
Reward Best
Pelbagai reward yang best akan kami berikan. Percutian, Gold Bar, dan pelbagai lagi reward yang kami akan berikan eksklusif untuk mereka yang bersama dengan kami.
Pendapatan Tidak Terhad
“The sky is the limit” & anda mempunyai kuasa untuk menentukan pendapatan anda sendiri.
Memiliki Bisnes Sendiri
Bersama Qaseh Junior, anda dapat membina bisnes anda sendiri dan anda akan dapat belajar daripada mereka yang telah berjaya selain mendapat support daripada HQ.
Masa Yang Fleksible
Bekerja atau suri rumah, anda tetap boleh memulakan bisnes bersama Qaseh Health Resources. Anda tidak akan terikat degan masa kerana anda boleh lakukan nya 24/7 dimana mana sahaja & pada bila bila masa sahaja.

Sila Hubungi kami di talian?
Qaseh Heath Resources
03-61890484

Beli Sekarang

Login

Lost your password?

Create an account?